Torstai 01.12.2022 - vko 48 11:03

Reissumiehen Makeistukku Oy

Reissumiehen makeistukku on vuonna 1992 Karkkilaan perustettu täyden palvelun tukkumyyjä. Makeisiamme on saatavina jälleenmyyjiltämme, joita ovat mm. liikennemyymälät, erilaiset taukopaikat, matkailukeskukset, matkamuistomyymälät sekä tavaratalot halki Suomen.

Reissumiehen Makeistukun pakkaamissa makeissa ja suolaisissa herkuttelupusseissa on reilu valikoima salmiakkia, suklaata, toffeeta, lakritsia, hedelmäkarkkeja, kuivahedelmiä, pähkinöitä ja keksejä. Valikoimista löytyy myös sokerittomia ja gluteenittomia tuotteita. Sesonkiaikoina on saatavana myös erikoistuotteita. Reissumiehen Makeistukku myy korkealaatuisia tuotteita, jotka valmistetaan Suomessa ja muissa EU-maissa.

Jälleenmyyjäksi?

Reissumiehen Makeistukun jälleenmyyjänä oleminen on helppoa ja mutkatonta. Suunnittelemme myyntipisteen sekä toimitamme makeiset. Tarvittaessa toimitamme viikoittain täydennystä myyntipisteeseenne (sopimuksen mukaan).

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soita suoraan myyjällemme numeroon 020 743 9530.

Reissumiehen Makeistukku Oy    |    Yrittäjäntie 69    |    03600 Karkkila    |    Puh. 020 7439 530    |    myynti @ makeistukku.fi